URINAL EXPRESS PH

Neutralizează rapid pH-ul acid al urinei, oferind un confort rapid și imediat
thin

URINAL EXPRESS PH

Supliment alimentar

Neutralizează rapid pH-ul acid al urinei, oferind un confort rapid și imediat
Urinal Express pH oferă o ușurare rapidă a senzației de arsură și un confort imediat asupra simptomatologiei. Urinal Express pH neutralizează rapid pH-ul acid al urinei și ajută la restabilirea confortului.
De ce Urinal Express pH? Află care sunt principalele beneficii ale produsului!

Confort

Confort rapid încă din prima zi de utilizare, fără senzații neplăcute de arsură

Format convenient

Format convenient, sub formă de plicuri, gata de a fi dizolvate în apă

Gust revigorant

  • Ingrediente
  • Mod de Administrare
Ingrediente

Conține extract de merișor standardizat ce are în compoziție în mod natural bioflavonoizi, compuși fenolici și 36 mg PAC în fiecare tabletă.

Frunzele de mesteacăn susțin sănătatea tractului urinar inferior, în timp ce citratul de sodiu și citratul de potasiu ajută la neutralizarea rapidă a pH-ului acid al urinei. Urina acidă provoacă simptome neplăcute, cum ar fi usturimea și arsurile, în special în timpul urinării.

Ingrediente: stabilizatori: xilitol; citrat de postasiu monohidrat, citrat de sodiu, corector de aciditate: acid citric; concentrat uscat din suc de merișor; aromă de zmeură, aromă de fructe de pădure, aromă de vanilie; agenți antiaglomeranți: dioxid de siliciu; îndulcitor: sucraloză; extract din frunze de mestacăn.

Mod de Administrare

1 pliculeț de 3 ori pe zi. Adăugați 200 ml de apă, poate fi administrat rece sau cald, recomandat după masă.

Administrare pe termen scurt. Nu utilizați mai mult de 2 zile consecutive.

Este recomandat să fie administrat în paralel cu Urinal Akut.

Nu este recomandat copiilor, femeilor însărcinate sau celor care alăptează fără consultul medicului specialist în prealabil.

Porția zilnică recomandată (3 pliculețe) conține :
Greutate/3 pliculețe

Citrat de potasiu

3 327,6 mg

Citrat de sodiu

2 802,5 mg

Frunze de Mesteacăn

(extract 10:1 din frunze de Betula pendula – 75mg)

750,0 mg

Concentrat uscat din suc de Merisor

(Vaccinium macrocarpon

standardizat la 1% PAC)

1 860,0 mg

Părerile clienţilor

Articole

June 28, 2022

Neplăcută, dar foarte frecventă, cu infecția tractului urinar femeile sunt pur și simplu obligate să se confrunte. Vă oferim sfaturi de specialitate despre ce trebuie să faceți și ce nu trebuie să faceți pentru a vă păstra sănătatea tractului urinar și viața fără probleme. Mai mult de jumătate dintre femei vor face infecție urinară cel […]

June 28, 2022

Pentru că sunt fragili, copiii se confruntă cu o mulțime de afecțiuni în primii ani de viață. Infecțiile tractului urinar sunt frecvente, până la 8% dintre fete și 2% dintre băieți confruntându-se cu o astfel de infecție până la vârsta de 5 ani. Pentru că simptomele pot fi greu de observat la copii și pentru […]

June 28, 2022

Sexul poate fi un factor important în apariția senzației de usturime Să urinezi după sex e extraordinar. Cel puțin în prevenirea infecțiilor tractului urinar (ITU).   Probabil că ai crescut auzind “Nu te așeza unde e rece, s-ar putea să te îmbolnăvești acolo jos”. Dar frigul are puțin de-a face cu toate astea. Cercetările științifice au […]