• Statusul GRAS (Generally Recognized As Safe) – acordat de către FDA, Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente
 • Fără OMG – nemodificat genetic.
 • Calitate farmaceutică – produs conform GMP, Good Manufacturing Practice (Bune Practici de Fabricaţie)
 • Producător renumit de materie primă care garantează:
  • Produse de înaltă certificare.
  • Laborator de control al calității în fiecare unitate.
  • Sursă de merișor de încredere.
  • Controale riguroase de calitate.

Creat în colaborare cu medici urologi

Urinal® conține Exocyan™ – un extract de merișor canadian unic, de înaltă calitate, standardizat la proantocianidine (PAC). Walmark de la Stada Group validează calitatea Exocyan™ prin metode analitice sofisticate la Universitatea Olomouc, cu participarea Prof. Szymanek.

Pentru un efect și mai intens al Urinal®, în 2011 experții de top în domeniu au dezvoltat o combinație patentată de merișoare și vitamina D (într-un supliment alimentar), combinație care îmbunătățește protecția epiteliului din tractul urinar inferior în timpul infecțiilor recurente.

Ceea ce este de remarcat este că nu numai PAC sunt substanța activă din fruct care oferă eficacitatea generală în episoadele acute și recurente. Pe lângă Exocyan™, produsele Urinal® folosesc și o altă substanță activă pe bază de fructe de merișor – suc uscat, care este, de asemenea, standardizat în ceea ce privește conținutul de PAC, dar oferă și un spectru complet al celorlalte substanțe conținute de fructele de merișor. 

Întrebări frecvente

Da, este adevărat. Noile cercetări arată că actul sexual este factorul de risc numărul 1 pentru apariția infecției urinare la persoanele predispuse. Acest lucru se datorează faptului că bacteriile sunt împinse în uretra lor în timpul actului sexual. Femeile au doar 4 cm uretra, ceea ce permite bacteriilor acces rapid la vezica urinară. De aceea, infecția urinară este mai frecventă la femei.

Infecțiile urinare nu au vârstă. Pot aparea atât la adulți, adolescenți cât și la copii. De aceea am dezvoltat Urinal Sirop, este mai ușor de dozat pentru copii și este, de asemenea, gustos. Este important să reacționăm cât mai curând posibil. În cazul copiilor mici, este întotdeauna o idee bună să consultați medicul.

Infecția urinară nu dispare de la sine. Dacă simptomele tale devin mai grave, trebuie să mergi la medic. Dacă infecția nu este tratată, poate avansa și la nivelul rinichilor, ceea ce ar putea fi grav!

Baia de plante poate fi bună pentru confortul dumneavoastră în unele cazuri de infecției urinare, dar nu ca tratament.

Bărbații au uretra mai lungă, prin urmare nu sunt amenințați de infecția vezicii urinare foarte des. Dacă totuși au simptome de infecție urinară cu siguranță trebuie să meargă la un medic. La o vârstă mai înaintată, prostata mărită poate provoca simptome similare cu infecția vezicii urinare.

Urinal Capsule și Urinal Pastile conțin Solidago virgaurea care NU TREBUIE folosită în timpul sarcinii. Vă sugerăm să utilizați Urinal Sirop care nu conține Solidago virgaurea. În cazul în care luați orice pastile, suplimente nutritive sau schimbați obiceiurile de viață, cereți părerea medicului dumneavoastră.

Urinal poate fi luat împreună cu antibioticele prescrise. Chiar și o astfel de combinație este recomandată în special pentru un efect mai complex asupra infecției.

Doar Urinal Sirop conține zahăr, de aceea recomandăm celelalte produse ale noastre pentru diabetici: Urinal Akut și Urinal Capsule.

Nu cunoaștem date care să presupună incompatibilitate între bolile tiroidiene sau medicamentele acesteia și merișorul american, Solidago virgaurea sau luarea de vitamina D. În ceea ce privește unele surse (Guay DR.: Cranberry and urinary tract infection Drugs. 2009;69(7) :775-807), flavonoidele care se află în merișor (și în alte fructe, de asemenea) blochează enzima citocromului P450 din ficat. Din această cauză, digestia unora dintre medicamente poate deveni lent și efectul lor poate dura mai mult. În cazul în care luați orice pastile, merită să discutați cu un medic despre celelalte medicamente, diete sau alte modificări regulate ale stilului de viață.

Urinarea frecventă poate fi asociată cu inflamația tractului urinar inferior. Prin urmare, este potrivită utilizarea Urinal pentru susținerea funcției tractului urinar.

Da, produsul Prostenal și Urinal pot fi utilizate împreună.

Urinal NU scade efectul contraceptivelor hormonale.

Urinal poate fi folosit oricând în timpul zilei, indiferent de mese.

Toate produsele Urinal pot fi folosite de la vârsta de 3 ani.

Produsele Urinal pot fi folosite de persoanele care au o dietă fără gluten.

Da este adevarat. Noile cercetări arată că atunci când femeile fac infecții urinare, motivul numărul 1 este că bacteriile sunt împinse în uretra lor în timpul actului sexual. Femeile au doar 4 cm uretră, ceea ce permite bacteriilor acces rapid la vezica urinară. De aceea, infecția urinară este mai frecventă la femei.

De fapt, infecția urinară nu are nimic de-a face cu a sta pe ceva rece. Este o infecție bacteriană.

Vă recomandăm Urinal Capsule în cazul utilizării pe termen lung. După 4 săptămâni de utilizare constantă, se recomandă o pauză de o săptămână.

Cauza principală sunt bacteriile, iar în 80% din cazuri putem da vina pe E. coli. De cele mai multe ori sunt inofensive, dar uneori ajung în tractul urinar și provoacă infecții. În majoritatea cazurilor de infecție, bacteria este împinsă în uretră în timpul actului sexual.

Răspunsul este, din păcate, că corpul și părțile intime ale femeilor sunt construite astfel. Femeile au doar 4 cm uretra, ceea ce este o călătorie scurtă și rapidă pentru bacterii. Pentru informarea dumneavoastră, bărbații au uretra de aproximativ 20 cm.

Nu există ingrediente în Urinal Sirop care să provoace efect diuretic.

Nu, nu puteți transmite infecția urinară în timpul actului sexual. Chiar dacă actul sexual crește riscul ca femeile să facă infecție urinară, nu este o boală cu transmitere sexuală.

Puteți face infecție urinară la orice vârstă. Este posibil pentru adolescenți, chiar și pentru copiii mai mici, dacă bacteria pătrunde în vezică prin uretră. Pentru a susține funcția normală a tractului urinar la copiii peste 3 ani sau vârste, am dezvoltat Urinal Sirop, este mai ușor de dozat și este, de asemenea, gustos.

Da, se poate. Infecția urinară nu dispare de la sine. Este important să începeți tratamentul când primele simptome arată că puteți utiliza produsele Urinal® pentru susținerea funcției tractului urinar și unele dintre ele și pentru susținerea sistemului imunitar. Dacă simptomele dumneavoastră sunt persistente, vă rugăm să consultați imediat medicul dumneavoastră, deoarece poate indica o infecție mai gravă a rinichilor.

Urinal Akut cu noua compoziție are Solidago virgaurea care nu poate fi folosit în timpul sarcinii, dar poate fi folosit în timpul alăptării. În ciuda acestora, vă sugerăm să întrebați medicul înainte de a începe să luați orice medicament sau supliment nutrițional sau dacă doriți să începeți orice schimbare a stilului de viață.

Baia de plante este cu siguranță bună pentru confortul dumneavoastră în timpul infecției urinare, dar nu ca tratament. Trebuie să tratați infecția în sine.

În principal da, dar nici următoarele nu sunt reguli de aur:

 • golește-ți frecvent vezica urinară de îndată ce simți nevoia să pleci;
 • nu te grăbi și asigură-te că ți-ai golit complet vezica urinară;
 • ștergeți din față în spate;
 • bea multă apă;
 • urinați după sex pentru a îndepărta orice bacterie care ar putea fi intrat în uretra.

Pentru a identifica o infecție urinară, fii atent la următoarele simptome: senzație de arsură când urinați, nevoia frecventă sau intensă de a urina, chiar dacă iese puțin, durere sau presiune în spate sau în abdomenul inferior, tulbure, urină sângeroasă sau cu miros ciudat, senzație de oboseală sau tremurătură, febră sau frisoane (un semn că infecția poate să fi ajuns la rinichi).

Motivul principal pentru reapariția infecției tractului urinar este că întâlnim în mod constant bacteriile patogene, iar corpul nostru ar putea să nu fie într-o stare bună de sănătate și în echilibru, care este momentul în care bacteriile pot provoca infecții repetate. Se crede că cele mai recurente ITU sunt reinfecții cu același agent patogen.

Majoritatea agenților uropatogeni își au originea în flora rectală. Construcția corpului, permite bacteriilor să intre în tractul urinar. De asemenea, colonizarea vaginală este o condiție prealabilă pentru infecția vezicii urinare. Se crede că modificările microflorei vaginale și urinare joacă un rol critic în colonizarea cu bacterii patogene. Relațiile sexuale (în special cu utilizarea spermicidului) și frecvența acestuia sunt un alt factor de risc cel mai puternic. Factorii moșteniți și vârsta timpurie a primei infecții a tractului urinar sunt, de asemenea, factori de risc importanți ai ITU recidivante.

Tractul urinar sănătos are apărarea sa naturală împotriva bacteriilor patogene. Important este pH-ul, echilibrul microflorei și fluxul natural de urină, fără stagnare. Stagnarea urinei, aportul insuficient de lichide și dezechilibrul pH-ului pot provoca un mediu primitor pentru bacteriile patogene. Urinal conține lactobacterii și acid lactic, pentru pH-ul acid ideal și echilibrul microflorei. Urinal Sirop ajută la creșterea aportului de lichide și la golire și, astfel, sprijină spălarea bacteriilor. Urinal Akut datorită conținutului de Solidago virgaurea, menține un tract urinar sănătos și provoacă urinare frecventă și din cauza spălării bacteriilor.

Nu, nu este. A nu bea suficient, poate provoca un mediu stagnant și primitor pentru bacterii. Consumul de multă apă face parte din regimul sănătos în timpul infecției vezicii urinare. Poate ajuta la eliminarea bacteriilor patogene din tractul urinar. Băutura ideală în această perioadă este Urinal Sirop, care se poate bea rece sau fierbinte și care poate fi folosită ca adaos la alte produse Urianal, cum ar fi Urinal Akut, care conține Solidago virgaurea, plantă care susține sănătatea tractului urinar și vitamina D pentru susținerea funcțiilor imune.

Utilizarea Urinal cu antibiotice nu este contraindicată. Utilizarea concomitentă a antibioticelor și a Urinal este o combinație bună. Lactobacillus rhamnosus ajută la menținerea pH-ului acid normal și, astfel, susține echilibrul microflorei vaginale. Urinal este o combinație unică de efect anti-aderență a merișoarelor și aciditatea pH-ului lactobacteriilor.

Datorită proprietăților de susținere a funcției excretoare a rinichilor și de protecție a celulelor, produsul este potrivit pentru persoanele după tratamentul diferitelor afecțiuni ale tractului urinar.

Produsul este potrivit pentru persoanele cu antecedente de probleme ale tractului urinar inferior și rinichilor, cum ar fi:

 • pietre la rinichi
 • inflamație a rinichilor
 • infecții recurente ale rinichilor, numite și pielonefrită
 • UTI, ca o îngrijire de sprijin a tractului urinar inferior și superior

Mai mult, Urinal® Nefro este recomandat si persoanelor care au nevoie de un sprijin renal activ și intensiv.

Dacă luați medicamente prescrise, întrebați medicul despre posibilele contraindicații sau interacțiuni dintre Urinal® Nefro și medicamentele dvs. actuale.

Da, poți. Beneficiile Urinal® Nefro pot fi de ajutor în timpul unei infecții urinare. Cu toate acestea, dacă luați antibiotice sau alte medicamente prescrise, adresați-vă medicului dumneavoastră despre posibile contraindicații sau interacțiuni cu medicamentele dumneavoastră curente.

Cel mai bun efect poate fi obținut folosindu-l timp de 30 de zile – 1 tabletă pe zi.

Pentru îngrijirea proactivă a rinichilor se recomandă utilizarea Urinal® Nefro de două ori pe an pentru îngrijirea de întreținere la persoanele cu antecedente de afecțiuni ale tractului urinar, cum ar fi, de exemplu, pietre la rinichi.

În timpul perioadei de recuperare după alte afecțiuni ale rinichilor, luați 1 comprimat pe zi timp de 30 de zile.

În cazul unor nevoi mai solicitante, cum ar fi sprijinul complementar în timpul infecției sau durerii, utilizați 2 comprimate pe zi timp de 5-10 zile după consultarea medicului dumneavoastră.

Da, Urinal® Nefro poate fi folosit în timpul episoadelor de pietre la rinichi sau probleme cu nisipul la rinichi, totuși produsul este mai eficient ca îngrijire de întreținere de susținere și nu acționează direct asupra eliminării pietrelor sau a nisipului. Are totuși un efect sinergic, ajutând la menținerea funcției de eliminare a rinichilor și protejându-și celulele împotriva radicalilor liberi.

Există câteva restricții care trebuie respectate înainte de a utiliza produsul, cum ar fi:

 • Produsul este contraindicat în hipersensibilitate cunoscută la orice ingredient.
 • Produsul nu trebuie utilizat în condiții în care se recomandă un aport redus de lichide (de exemplu, boli cardiace sau renale severe)
 • Nu este recomandat copiilor cu vârsta sub 12 ani din cauza absenței datelor suficiente pentru ingredientele pe bază de plante
 • Nu este recomandat femeilor însărcinate și care alăptează, deoarece siguranța ingredientelor pe bază de plante nu a fost stabilită în acest grup.

Pentru a asigura o creștere a cantității de urină, este necesar un aport adecvat de lichide în timpul utilizării produsului.

Pacienții cu boală cardiacă sau insuficiență renală trebuie să solicite sfatul medicului înainte de a lua produsul.

Dacă plângerile tractului urinar se agravează și apar simptome precum febră, disurie, spasm sau sânge în urină în timpul utilizării produsului, trebuie consultat un medic sau un medic calificat.

Articole

Nu ai găsit ce căutai?

Lasă o recenzie