Expertul în sănătatea
tractului urinar

Produsele noastre susțin sănătatea tractului urinar, atât în timpul manifestării simptomelor, cât și pe termen lung.

De cele mai multe ori, nu acordăm suficientă atenție sănătății tractului urinar până când nu ne confruntăm cu o infecție a tractului urinar sau cu pietre la rinichi. Brandul Urinal® își propune să schimbe acest lucru. Cum? Ajutând femeile să înțeleagă de ce aparatul urinar este atât de important și punându-le la dispoziție produse care contribuie la menținerea unui sistem urinar sănătos.

Înainte, în timpul sau chiar după un episod de disconfort urinar, trebuie să aveți grijă de sănătatea tractului urinar și de echilibrul microflorei vaginale. De aceea, Urinal® oferă o gamă largă de produse destinate nevoilor voastre.

Urmărește cel mai recent video al nostru!

Află mai multe despre sănătatea tractului urinar

Tractul urinar este format din tractul urinar superior, care include rinichii și ureterele, și tractul urinar inferior, ce cuprinde vezica și uretra. Tractul urinar are rolul de filtru al organismului, eliminând toxinele prin intermediul urinei. Așadar, el îndeplinește o funcție vitală pentru organism, de aceea trebuie să îi acordăm atenția cuvenită. Urinal® susține sănătatea tractului urinar printr-o varietate de produse, pe care vă invităm să le descoperiți aici.

Elimină bacteriile din tractul urinar inferior

Ai simțit vreodată o senzație deranjantă de arsură în timpul urinării? Acesta este unul dintre principalele simptome ale infecțiilor de tract urinar, care sunt cauzate în principal de bacterii care pătrund în uretră, ajungând uneori și la nivelul vezicii urinare. Urinal® oferă o gamă largă de produse pentru a te ajuta să elimini bacteriile și să îți redobândești sănătatea tractului urinar.

Cum și de ce avem infecții de tract urinar?

“Nu sta în frig că răcești și faci infecție urinară”. Probabil ai auzit asta cel puțin o dată în viață. Aceasta este una dintre cele mai mari mituri: că problemele de tract urinar sunt cauzate de expunerea la frig. Adevărul este că 85% din infecțiile tractului urinar sunt cauzate de bacteria numită E.Coli, iar frigul în sine nu este o cauză. De aceea, evitarea frigului nu este o metodă eficientă pentru a evita infecțiile de tract urinar.

Femeile au o predispoziție pentru infecțiile de tract urinar din simplul motiv anatomic. Uretra feminină este mult mai scurtă decât cea masculină, respectiv 4 cm față de 20 cm în cazul bărbaților. Acest lucru permite bacteriilor E.Coli să ajungă în vezica noastră mult mai ușor decât în cazul bărbaților. 

Lasă o recenzie